NISKI START

Bungie razotkrio točno vrijeme pokretanja Destinyjevih servera

26.08.2014 u 13:59

Bionic
Reading

Jedan od najrazvikanijih naslova godine, Destiny, od danas ima točno vrijeme pokretanja prvih online servera

Jedno od najvećih pitanja na pameti svih ljubitelja Bungiejeve akcijske pucačine Destiny je - kada ćemo moći početi s igranjem? Igra je, kao što vjerojatno znate, najavljena za 9. rujna ove godine, a trebala bi se na svim platformama pojaviti u isto vrijeme. Međutim, s obzirom da se radi o online naslovu, postoji taj vječiti misterij točnog vremena velikog pokretanja igrinih servera.

Zahvaljujući moćima Twittera, bungiejevci su jučer navečer odgovorili i na to pitanje. Destinyjevi serveri pokretati će se sukladno s vremenskom zonom. Točno u ponoć, odnosno u prvoj minuti 9. rujna, serveri će startati upravo u našoj vremenskoj zoni, odnosno - u trenu kada kod gejmera koji je vlasnik igre odzvoni ponoć. Ovako je donekle usporena najezda novih korisnika koji će garantirano srušiti servere tijekom prvih nekoliko sati aktivnosti


Bungiejev Destiny ubjedljivo je firmin najambiciozniji projekt. Osim što je koštao pravo malo bogatstvo, on je najavljivan i reklamiran još od svoje rane alfa faze. Očigledno je kako njegovi autori nastoje podići publicitet do usijanja, što reklamama, što internet hypeom. Jedino je pitanje - jeste li vi dovoljno uvjereni u njegovu kvalitetu da biste ga kupili?

Destiny Crucible trailer