KUPI I OSVOJI

Kupci grafičke Radeon R9 dobit će besplatni Alien: Isolation

25.08.2014 u 06:06

Bionic
Reading

Creative Assembly i AMD krajem prošlog tjedna potpisali su partnerski ugovor zahvaljujući kojem nadolazeći horor Alien: Isolation dobiva svu silinu Radeonove hardverske podrške

AMD je krajem prošlog tjedna zaključio strateški ugovor s tvorcima survival horora Alien: Isolation. Zahvaljujući njemu, tim Creative Assemblyja dobit će sve beneficije nove generacije AMD-ovog grafičkog hardvera. Tako će igra imati potpunu podršku za tehnologije AMD Eyefinity, 4K UltraHD, AMD CrossFire™ multi-GPU, kao i širok niz efekata DirectX® 11 prilagođenih za arhitekturu Graphics Core Next novijih AMD Radeon™ GPU-ova i procesorskih jedinica AMD.

'Program AMD Gaming Evolved posvećen je stvaranju igara za PC koje izgledaju sjajno i funkcioniraju sjajno', kaže Ritche Corpus, direktor ISV Gaminga i suradnje u AMD-u. 'Surađujući s istinski talentiranim razvojnim studijima, poput Creative Assemblyja, pretvaramo tu posvećenost u zabavne i predivne igre kao što je ‘Alien: Isolation'... općenito naslove koji gejmerima pružaju vrhunske tehnologije koje i zaslužuju.'

Ljubitelji svemirskih FPS-ova i žanra horora jako dobro znaju što je to Alien: Isolation. Ovaj obećavajući horor iz prvog lica u glavnu ulogu stavlja Amandu Ripley - kćer više nego poznate Ellen Ripley. Vaš zadatak je, kao što ste očekivali, izbjeći sigurnu smrt u ljubavnom zagrljaju podivljalog Aliena koji je odlučio isprobati svako jelo na jelovniku. Pod time mislimo, naravno, na svakog živog člana posade. Za razliku od prijašnjih, Alien u ovoj igri koristi osjetila mirisa, sluha i vida kako bi vas lovio, što daje kompletno novu razinu pojmu 'lovina'. Dodamo li tome činjenicu da ne postoji način na ga ubiti, dobivamo okvirnu sliku gameplaya nadolazećeg horora.

Igrači koji žele iskusiti grafički bogata i zastrašujuća okruženja igre 'Alien: Isolation' mogu osigurati besplatnu kopiju kupnjom povoljnihgrafičkih kartica AMD Radeon™ R9 u dućanima koji sudjeluju u promotivnom programu Never Settle: Space Edition od 2. rujna.