TKO ĆE PLATIT' BENZIN?

U Forzi Horizon 2 navozit ćete se do besvijesti

20.08.2014 u 12:55

Bionic
Reading

Prema nedavno otkrivenom zemljovidu, ljubitelji vožnje imat će u čemu uživati kada Forza Horizon 2 konačno izađe

Ako postoji simulacija vožnje koju će vlasnici konzola s radošću zaigrati ove jeseni, to je definitivno Forza Horizon 2. Ova Xbox One ekskluziva doista predstavlja jednu od (barem po sirovoj veličini mape) najvećih igara u žanru. Zahvaljujući Toiju s Neogafa, od danas možemo vidjeti i kako će izgledati njena karta.

Vjerujte nam, nakon što pogledate sirovu detaljnost mape koja je izvučena iz Gameriotovog videa na Youtubeu, shvatit ćete o koliko se terena zapravo radi. Igra  naime sadrži velik dio talijanske i francuske obale. Što je najbolje, teritorij kojim ćemo se voziti nije isključivo urbano bespuće - možemo vidjeti vinograde, sela, otvorenu cestu i sve stvari koje lijepu simulaciju vožnje čine još ljepšom. Sjetimo li se i Microsoftovog obećanja vezanog uz dinamične vremenske prilike, dođe nam da se rasplačemo od veselja.

Naravno, zemljovid sadrži velik broj tajnih lokacija koje ćete htjeti posjetiti, kao i vidikovaca koji doslovno vape za screenshotom vas i vašeg (virtualnog) metalnog ljubimca. Forza Horizon 2 najavljena je za 30. rujna, a trebala bi se pojaviti na konzolama Xbox One i Xbox 360

Za ponešto veću mapu, kliknite ovdje.

Izvor: Craveonline