WOW: WARLORDS OF DRAENOR

Objavljeni uvod i datum izlaska nove ekspanzije World of Warcrafta

19.08.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Blizzard je na ovogodišnjem Gamescomu otkrio gomilu informacija o nadolazećoj ekspanziji za najpopularniji masivni multiplayer - World of Warcraft

Ako ste ljubitelj Blizzardovog World of Warcrafta, uvjereni smo kako ovo što ćete pročitati već jako dobro znate. Što se ostalih tiče, iznimno nam je drago potvrditi da najnovija ekspanzija, Warlords of Draenor, ima službeni datum izlaska, animirani foršpan te jedinstveno kolekcionarsko izdanje. Blizzard je naime ovog vikenda isipao čitavu gomilu detalja o projektu te informacijama žednim gejmerima prikazao nekoliko pikanterija vezanih uz igru.

Za početak, prva i najvažnija stvar koja će vas zanimati je vrlo vjerojatno uvodna animacija. U njoj je prikazan jedinstven dio povijesti orka te dosta dobar fajt njih i demona. Uvod je napravljen prema poznatom Blizzardovom standardu te je pažljivo podešen da sadrži i likove koje su mnogi susreli u iznimno popularnoj kartaškoj igri Hearthstone. Garrosh Hellscream, Gul'Dan i Gromash, konkretno.


Kao drugo, najavljena je kolekcionarska verzija igre u kojoj dobivate standardnu gomilu stvari poput knjiga s ilustracijama i konceptnim crtežima, soundtrack te mnogo toga drugog. Američka cijena paketića kretat će se oko 90 dolara, što znači da ćemo u EU vrlo vjerojatno za specijalnu kutiju morati dati 90 eura.

Nadalje, priče je bilo i o level boostu do 90-ice, koja će biti besplatna za jedan lika svim igračima koju prednaruče igru. Ostali će ovu uslugu moći kupiti za vrtoglavih 60 dolara. Razlog zbog kojeg je cijena ovoliko visoka su dizajneri iz Blizzarda koji tvrde da ne žele obezvrijediti iskustvo levelanja. Drugim riječima, visoka cijena je ovdje kako bi vas obeshrabrila od kupovanja iskustva (možeš mislit, op. a.).

Konačno, objavljen je i službeni datum izlaska. World of Warcraft: Warriors of Draenor trebao bi se pojaviti ove zime. Konkretno, 13. studenog. Do tada vam jedino preostaje stati u red za prednarudžbe i upiknuti taj prokleti level boost. Zar ne?