PUT PREMA ISKUPLJENJU

Ubisoft predstavio ženski lik i objavio novi foršpan za Unity!

30.07.2014 u 13:14

Bionic
Reading

Prije nekoliko tjedana na Ubisoft se digla poprilično velika hajka zbog objašnjenja zbog čega još nijedan Assassin's Creed osim Liberationa nije imao ženskog protagonista

Ubisoft je naime tvrdio da bi za implementaciju ženskog protagonista trebalo jako mnogo sredstava i vremena dok su drugi izvori iz industrije potvrdili da je to zahvat koji iziskuje tek nekoliko dana posla. Ukratko – Ubisoftu se baš i ne da. U pokušaju da malo osvjetlaju obraz objavili su novi foršpan u kojemu predstavljaju ženski lik koji protagonist spašava od egzekucije na jednom od trgova.

Radi se o Elise, o kojoj će Ubisoft objaviti i mini roman u kojemu će ona imati glavnu ulogu i u kojemu će biti objašnjena pozadina njene uloge u Unityju. Da stvar bude neobičnija, Ubisoft će objaviti i njenu figuricu. Iako protiv svega toga nemamo ništa protiv, činjenica je da sve izgleda kao jeftin pokušaj pranja ruku nakon spornih izjava o ženskim protagonistima.

Assassins Creed Unity Elise Trailer



Podsjećamo, Assassin's Creed Unity na tržištu će se pojaviti krajem listopada i to na platformama PS4, Xbox One i PC, a sada uživajte u najnovijem foršpanu.