PROSTRAN I ROBUSTAN

Ovo je nova Dacia Logan MCV Stepway za terensku vožnju

23.02.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Dacia je proširila svoju Stepway obitelj proizvodnjom nove verzije Logan MCV-a koju će predstaviti na salonu automobila u Ženevi

Pridružujući se Sanderu, Lodgyju i Dokkeru, Dacia Logan MCV Stepway ima prednosti iz redizajnirane game Dacia vozila, a dolazi s izborom od dvije boje: azurno plave i Vison smeđe, u kombinaciji s novim 16-inčnim Bayadere tamnim metalnim felgama. Osim toga, Dacia Logan MCV Stepway također dolazi s rešetkom hladnjaka nalik na Dustera, bočnim zaštitnim letvicama, prednjim i stražnjim pločama za zaštitu ovjesa, te 50 milimetara povećanom udaljenosti od tla. Unutrašnjost je neznatno prerađena kako bi bili u istom duhu s ostatkom obitelji Stepway, ali i dalje zadržava svoju prostranost i prtljažnik obujma 573 litre koji je među tržišno najvećima.

  • +12
Dacia Logan MCV Stepway Izvor: Promo fotografije / Autor: Dacia Logan

 Prilikom pokretanja, automobil će biti dostupan s TCe 89 konja snažnim benzinskim motorom, s pet brzina ručnim ili peterostupanjskim automatskim mjenjačem, ali i dizelom dCi 90 koji dolazi s ručnim mjenjačem s pet brzina. Kao konačni dodir, Dacia također ažurira Dokker, Dokker Van i Lodgy modele za 2017. Sva tri dobivaju novu masku, svježe uzorke kotača, te neke unutarnje nadogradnje koje uključuju upravljač s četiri kraka, nove boje za ploču s instrumentima, i još par detalja. Oni će također biti izloženi u Ženevi.