PREDIVNO!

Ovo je brutalna reklama za Ford, ali i za Hrvatsku

19.10.2016 u 15:50

Bionic
Reading

Uz Madsa Mikkelsena u filmiću koji ćete pogledati u nastavku, nastupa i Žarko Radić, a Hrvatska je opet poslužila kao scenografija za snimanje promotivnih materijala proizvođača automobila

‘Le Fantome’, kratkometražni igrani film koji je dio najavne kampanje za Fordov SUV Edge, sniman je u cjelosti u Hrvatskoj, a glavna zvijezda mu je Mads Mikkelsen, glumac koji se pojavljuje u sljedećem nastavku Star Warsa 'Rogue One: A Star Wars Story' te u 'Doctor Strangeu'.

Uz svjetsku zvijezdu u usponu Mikkelsena nastupa i naš Žarko Radić kao agent koji obavlja postupak relokacije svjedoka čije je živote Mikkelsen, koji u spotu glumi plaćenog ubojicu, poslan nasilno završiti.


Tu je još i zvijezda horora iz šezdesetih godina prošlog stoljeća Barbara Steele, a redatelj je Jake Scott koji je u karijeri potpisao još i 'Welcome to the Rileys' te videospotove za The Rolling Stonese, Radiohead i R.E.M.

Jedan dio spota za ovaj automobil snimljen je u Kaštel Gomilici, a Scott je u ovom intervjuu izjavio kako je sniman na sličnim lokacijama kao i Game of Thrones te da ga je Hrvatska oduševila.