JOŠ BOLJI

Stigao je Nissan GT-R Track Edition 2017.

26.09.2016 u 18:22

Bionic
Reading

Ova izvedba Godzille je samo stepenicu ispod najsnažnijeg, Nismo izdanja GT-R modela, a podešena je za entuzijaste koji svoje automobile vole izvesti na stazu

Nismo, Nissanov kućni tuner i odjel koji se bavi automobilizmom (utrkama) unutar japanske marke izradio je ovu verziju, koja je opremljena posebno podešenim Bilstein Damptronic ovjesom te dorađenim interijerom.

Ovjes je podešen za veću stabilnost prilikom vožnje u zavojima, ali i na cesti, a od ostalih značajnijih mehaničkih promjena tu je novi roll-bar kojim je povećana čvrstoća karoserija i smanjena masa. Proširen je prednji odbojnik, a dostupni su i crni aluminijski 20 inčni kotači.

Nissan GT-R Track Editon cjenovno je postavljen iznad Premium, Prestige i Black Edition modela, ali ispod Nismo izvedbe. Svaki automobil opremljen je karbonskom Track Edition značkom koja se nalazi na središnjoj konzoli. Ostale izmjene u interijeru uključuju novi osam inčni ekran za kontrolu NissanConnect infotainment sustava te Bose audio sustav s 11 zvučnika.

Motor je nepromjenjen, i dalje je riječ o ručno sklapanom 3.8 litrenom bi-turbo V6 benzincu koji razvija 570 konjskih snaga te 637 Nm okretnog momenta. Cijena za Nissan GT-R Track Edition u Njemačkoj iznosi 118.900 eura, a prve isporuke kreću u studenom ove godine.