IMA SVEGA!

Rasprodaja u američkoj ambasadi, Ford Mondeo je itekako povoljan

23.05.2016 u 13:59

Bionic
Reading

Veleposlanstvo SAD-a pokrenulo je novu rundu rasprodaje rabljenih predmeta koji im više ne trebaju. Svoju aukcijsku prodaju otvorili su danas, a kao prvi predmet prilično povoljno možete ugrabiti Ford Mondeo niske kilometraže

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država nudi na javnu dražbu najboljem ponuđaču rabljeni kućanski i uredski namještaj, kućanske aparate, računalnu opremu, brodske kontejnere i vozilo. Upravo automobil prva je stvar koju su predstavnici američkog veleposlanstva detaljno opisali na svojim stranicama.

Svi zainteresirani tako mogu sudjelovati u online aukciji automobila Ford Mondeo 2.0 TDCI Trend i to po početnoj cijeni od 50.000 kuna. Radi se o vozilu proizvedenom 2010. godine i u vlasništvu je Veleposlanstva SAD-a. Mondeo je prešao tek 86.000 kilometara, tako da određena početna cijena od 50.000 kuna izgleda doista primamljivo.

Pogledamo li ponudu istovjetnih vozila u nekom od online oglasnika, saznajemo da je vozilo istog godišta, no sa znatno većom kilometražom, moguće kupiti za 70.000, pa sve do 101.000 kuna.

Osim vozila Ford Mondeo, Veleposlanstvo SAD-a ponudit će i neke druge predmete, no u trenutku pisanja teksta nisu ih istaknuli na svojim stranicama. Detaljno je opisano tek spomenuto vozilo, a sve informacije možete saznati posjetite li ovaj link

Kako navode iz Veleposlanstva, ‘zbog ograničenog manipulativnog prostora javna dražba putem interneta održat će se u nekoliko tjednih sljedova počevši od 23. svibnja do 15. srpnja'.

Zainteresirani pojedinci mogu predati svoje ponude putem registracijskog obrasca koji je dostupan na internetu. Ponuđači trebaju ispuniti sva polja u registracijskom obrascu i predati ponudu u kunama. Pregled predmeta uživo neće biti omogućen te se svi zainteresirani pozivaju da obrate posebnu pažnju na fotografije i opis predmeta ponuđen na stranici www.usembassy.hr/auction

Sve ponude će biti pregledane prvi radni dan poslije završetka aukcije. Tog dana telefonski će se kontaktirati samo s ponuđačima koji su dali najbolje ponude. Od njih će biti zatraženo da potvrde svoje ponude, kao i da potvrde da će u dogovorenom roku izvršiti uplatu na račun Veleposlanstva SAD-a u banci po izboru, prema predračunu i uputama koji će im biti dostavljene putem elektroničke pošte.

Više detalja na ovom linku