'STARMAN'

Reklama za najsnažniji Audi do sada je genijalna!

08.02.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Audi na proljeće u SAD-u planira početi prodavati sljedeću generaciju modela R8, a za tu priliku odlučili su iskoristiti Super Bowl i prezentirati marketinšku kampanju vezanu uz automobil. Prvi uradak, nazvan 'The Commander' bavi se pričom umirovljenog astronauta, koji je otkrio novu iskru života vidjevši Audi R8, a što drugo?

'Gledatelji mogu vidjeti starijeg čovjeka, okruženog sjećanjima na zlatno doba svemirskih letova, kako sjedi i razmišlja o starim vremenima. Nakon što mu sin preda ključeve novog Audija R8 V10 plus, gledatelji mogu vidjeti kako u starom zapovjedniku niče nova iskra života', piše Audi u službenoj objavi.

Kad je riječ o samoj jurilici, Audi R8 2017 je najsnažniji model do sada. U svojoj drugoj generaciji, Audi R8 V10 plus ima maksimalnu brzinu od 330 km/h uz ubrzanje do stotke za svega 3,2 sekunde. Mnogo svojih dijelova i tehnologija ovaj model 'duguje' R8 LMS izdanju za trke, pa tako i V10 motor.


Nije sve u opakim performansama, ima nešto i u luksuzu, a R8 nove generacije ni tu neće razočarati klijente. U sebi krije i očekivane tehnologije, Audi Virtual Cockpit umjesto standardne instrument-ploče, Audi connect s 4G LTE podrškom i još mnogo toga.

Audi je osvojio Super Bowl publiku ovom reklamom