DOLAZI QUADSKI

Policija će vas ovim loviti ako prebrzo plivate

28.07.2015 u 16:21

Bionic
Reading

Zlikovci, podlaci i mutikaše San Francisca odnedavno nisu sigurni ni u vodi. Tamošnja policija raspolaže (ne tako) brzim amfibijskim vozilima koja oprezno plutaju Zaljevom San Francisco

Policija u San Franciscu odnedavno raspolaže novim moćnim alatom. Naime zahvaljujući velikodušnom donatoru koji, sasvim slučajno, proizvodi quadskije, mogu se baciti u koštac s amfibijskim zlikovcima zahvaljujući trima posebno brendiranim... pogodili ste - quadskijem. Što je to quadski, dovraga?

Pa u slučaju da spadate među ekipu koja se još čudi segwayu, pripremite se za šok - ovo vozilo kombinira sve prednosti quada i jetskija, što otprilike znači da ćete vozeći jednog sve promatrače podsjećati na niskobudžetnu verziju zlikovca iz filmova o Jamesu Bondu.

Bilo kako bilo, quadski korišten za patroliranje opasnim vodama Zaljeva San Francisco, i to za vrijeme utakmica baseballa, privukao je pažnju gledatelja koji su ga, očekivano, fotografirali i proširili društvenim mrežama.

Službeni snimatelji na stadionu čak su ga stavili na veliki ekran.


Što biste učinili vi da vam za vrijeme godišnjeg odmora tijekom plivanja dopluta jedan hrvatski policajac opremljen amfibijom te vam naplati kaznu za prebrzi improvizirani delfin?

Quadski