NOVITET U PONUDI

HAK odsad ima i oblik obiteljskog članstva

18.06.2015 u 14:19

Bionic
Reading

Hrvatski autoklub (HAK) uveo je novi oblik članstva za sve građane pod nazivom Obiteljsko članstvo. Kako navode iz kompanije ova novost predstavlja određeni iskorak HAK-a prema obiteljima jer Obiteljsko članstvo omogućuje svim sadašnjim i budućim članovima da uz jedinstvenu obiteljsku članarinu učlane u HAK sve članove svoje obitelji i uživaju veće pogodnosti od individualnih članova ili osnovnih i dodatnih članova

Do sada su niz pogodnosti i ušteda na putovanjima i pri kupnji raznih proizvoda i usluga bile dostupne samo članovima HAK-a, a od sada su unutar Obiteljskog članstva one dostupne i svim članovima obitelji, i roditeljima i djeci. Pritom svi punoljetni članovi obitelji mogu pojedinačno koristiti usluge pomoći na cesti, sa znatno povećanim financijskim iznosima za pojedine usluge. Ukoliko neki od članova nisu punoljetni, primjerice, kćer ili sin, i oni mogu postati članovi HAK-a u sklopu Obiteljskog članstva i koristiti sve ostale pogodnosti, osim pomoći na cesti.

Obiteljsko članstvo Hrvatskog autokluba podrazumijeva obitelj kao zajednicu bračnih ili izvanbračnih drugova i njihove djece do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive u obitelji – ako nisu zasnovala vlastitu obitelj. Obuhvaća i jednoroditeljske obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i bračni ili izvanbračni drugovi bez djece. Najmanji mogući broj članova u Obiteljskom članstvu su dvije osobe, a najveći broj članova u Obiteljskom članstvu ovisi o broju djece do 25. godine života.

Obiteljsko članstvo HAK-a podrazumijeva tri članska modela – Start za 266,00 kn godišnje, Optimum za 399,00 kn godišnje i model Europa za 665,00 kn godišnje.

'Obiteljsko članstvo pruža vama i vašim najmilijima dodatni izbor, a uslijed većih financijskih iznosa za korištenje usluga pomoći na cesti – svi ćete imati i više mogućnosti korištenja pogodnosti. To važi u trenucima nevolje, kad je to najpotrebnije, ali i prilikom kupnje uz popuste koje smo za vas osigurali kao i prilikom korištenja drugih pogodnosti. Obiteljsko članstvo je zanimljivo i za mlade članove vaše obitelji, vašu djecu jer im omogućuje naše usluge i bez vaše nazočnosti. A sve to za jedinstveni iznos članarine', izjavio je prilikom predstavljanja nove HAK usluge Alan Vojvodić, rukovoditelj Sektora članstva HAK-a.

Uslugom Obiteljsko članstvo osigurane su znatno veće pogodnosti, veća sigurnost na putu i veća mobilnost za sve članove obitelji. Informacije o ovoj novoj usluzi dostupne su na www.hak.hr