ZADNJI ČAS

Udomite ove pse i spasite im život!

13.10.2014 u 10:29

Bionic
Reading

Udruga Indigo pod svojom skrbi ima priličan broj životinja, no ovoga puta zamolili su nas za pomoć jer je za ova četiri psa bio samo po jedan upit u nekoliko mjeseci

Ne znamo zašto nitko nije zainteresiran za četiri prekrasna psa, no potrebna im je pomoć čim prije. Udruga Indigo nema svoj azil ni sklonište te se svi zbrinuti psi nalaze kod privremenih udomitelja.


Ako niste u mogućnosti udomiti ili pružiti smještaj nekome od njih, molimo vas da barem kažete poznanicima za njih jer nikada se ne zna kad će nekome zapeti za oko.

Upoznajte ih:

Magg - križanac bull terijera i malinoa. Ima sedam mjeseci, cijepljen je i čipiran. Kao malome mu se nakratko posrećilo, no nažalost život je prepun čudnih putova i Magg sad traži novi, nadamo se ovoga puta stalni dom. Magg je naučen na život u stanu i traži vlasnike koji su upoznati s pasminom te imaju vremena baviti se s njime.

Morgan - taj divan hrvatski ovčar, spašen iz poplavljenih područja (Gunja) ima oko dvije godine, cijepljen je i čipiran. Morgan je izuzetno dobar pas, jako se voli maziti i biti s ljudima. Ono što je Morganu potrebno je obitelj koja je spremna za izazove mladog šarmera i volje za ispunjavanjem njegovih radnih aktivnosti. Morgan čeka na svoj poziv od svibnja.

Oscar je bernardinac star četiri godine. Taj veliki nježni pas već jednom je spašen od eutanazije, a sada mu opet prijeti ista priča. Oscar se slaže sa svim životinjama i obožava ljude. Nažalost, ima manje od dva tjedna da mu se pronađe privremeni ili stalni smještaj.

Nina - mala crna kujica spašena iz Rajeva sela i dovedena u Zagreb. Nina je dovedena skotna. Imala je devet prekrasnih beba koje su sve pronašle udomitelje, no Nina i dalje strpljivo čeka. Umiljata i plaha Nina ima svega osam kilograma. Cijepljena je, čipirana i kastrirana.

Imate li ikakavih pitanja u vezi ovih pasa kojima se ne piše dobro, javite se ili na mail udruge Indigo ili na njihovu Facebook stranicu

Svi psi koji se nalaze pod skrbi Udruge Indigo udomljavaju se uz provjeru uvjeta te potpisivanje ugovora o udomljavanju. Uvjeti su za sve pse isti - lanac i box ne dolaze u obzir, potreban pristup kući i, naravno, ljubav, želja i vrijeme za psa.