DUG POVRATAK KUĆI

Oteti pas vraćen vlasnici nakon osam godina

27.08.2014 u 09:10

Bionic
Reading

Buldogica Fatcat je imala težak život, no čini se da će napokon naći sreću i mir koje zaslužuje

Slatki pas Fatcat 2006. netragom je nestao. Vlasnica LaShena Harris zadnji put ju je vidjela kako je čeka ispred kuće u Memphisu dok je išla po drugu ogrlicu za svoju ljubimicu, piše The Huffington Post


Jadnu Fatcat oteli su ljudi koji su je maltretirali i koristili je za parenje, vjerojatno kako bi zaradili na štencima. LaShena Harris pretpostavila je da više nikad neće vidjeti svoju ljubimicu.

Tužna vlasnica stavila je fotografiju Fatcat na internet, noni nakon mnogo godina nije našla svog psa. LaShena Harris zatim se preselila iz Tennesseeja u Arizonu.


Malo je reći da je bila bez teksta kad ju je nazvala žena iz azila za životinje u Memphisu i rekla joj da misli da je Fatcat kod njih. Azil je znao koga treba nazvati zahvaljujući mikročipu. Vlasnica je briznula u plač i odmah pitala može li joj tko donijeti Fatcat.

Neočekivane dobre vijesti nažalost su pratile i loše vijesti. Fatcat je imala razne zdravstvene probleme, no srećom, jedan od prijatelja ravnatelja azila ponudio se dovesti Fatcat u Arizonu.

'Osjećam se kao najsretnija osoba na svijetu. Jako sam sretna što je napokon kod kuće. Neizmjerno sam zahvalna svim ljudima koji me ni ne poznaju, a ponudili su mi pomoć', rekla je LaShena Harris nakon što je za Fatcat prikupljeno više od 7.000 dolara kako bi dobila najbolju veterinarsku skrb.