MARKO IZ CRNE GORE

Zbog ljubavi će mačak doista napraviti svašta

16.08.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Ako imate mačku za kućnog ljubimca, onda vjerojatno znate da će te male dlakavice na sve načine pokušati doći i do najskrivenijih kutaka koji su im možda i zabranjeni. Tako je i s mačkom naše čitateljice koji je zbog ljubavi naučio sam otvarati vrata i rušiti prepreke

Čitateljica Snežana iz Crne gore poslala nam je link na video koji je objavila na svom Facebook profilu, a na kojem se vidi kako njezin Marko spada među one spretne mačke koje su, među ostalim, naučile same otvarati vrata.


No ne bi to samo po sebi bilo toliko senzacionalno da Marko to zapravo nije napravio zbog ljubavi. Naime, kao stariji maloljetnik od nepunih godinu dana dobio je društvo - ženku Mašu. Maša je mlađa tri mjeseca i dok nije bila sterilizirana, vlasnica ju je zatvarala u druge prostorije kako se među njima ne bi desila neželjena strast.

Mačak kao mačak, kad vlasnice nije bilo kod kuće, snašao se na svoj način. Naučio je otvarati vrata i doći do cilja. Također, bio je jako ljut i svađao se sa Snežanom kada bi ona bila kod kuće ako mu nije dala prići Maši.

A kad je jednom otkrio čari samostalnog ulaska/izlaska, više mu nije bilo kraja. Naučio je otvarati i ulazna vrata od stana koji se nalazi na prvom katu zgrade, pa kad vlasnica izađe u šetnju s dva psa, Marko se iskrade i krene za njima.

Pogledajte ovog preslatkog smutljivca!