BORBA PROTIV TIRANIJE

Ovih sedam pasa živi u strahu od mačaka

20.08.2014 u 11:11

Bionic
Reading

Iako u crtićima često vidimo da psi ganjaju mačke, u stvarnom svijetu mačke su te koje psima kroje sudbinu. Psi spremaju pobunu, no ne baš tako skoro ako je suditi prema ovih sedam snimki

Tiha voda brege dere

Mačka Muesli često leži u krevetu ogromnog psa po imenu Honey. Pas težak oko 70 kilograma vjerojatno strahuje da će povrijediti mačku ako jednostavno legne, pa četiri kilograma krznene razmažene zloće bezbrižno spava u velikom psećem krevetu. No uz bodrenje vlasnika, Honey se napokon počela zauzimati za sebe – i počela dijeliti krevet s Muesli.



Tko bi gori - najgori je!

Rex je možda velik i hrabar pas kad su drugi psi u pitanju, no mačak Gizmo je potpuno druga priča. Nema sumnje tko je gospodar u kući i mačak očito neće tako skoro pustiti psa koji silno želi stići na prvi kat.


U strahu od vlastite sjene

Shadow je lijep, ali strašljivi pas – barem kad je u pitanju mačka s kojom dijeli stan. Čim ga mačka pogleda, slatki Shadow se zavuče pod radni stol.


Igra s vatrom

Bokseri su na glasu kao frajeri, no očito ne baš svi. Crno-bijela mačka na snimci mladom bokseru kroji sudbinu. Čini se da je u pitanju početak jedne prekrasne tiranije.


Zajedno su jači

Pas Bo zaglavio je na stepeništu i bez obzira na to koliko ga vlasnica bodri i poziva da siđe, jadnik se ne usuđuje proći pokraj mačke koja mu je na putu. Srećom, drugi pas – Fenway – ipak je hrabriji, pa je skrenuo pažnju na sebe kako bi Bo napokon uspio sići u prizemlje.


Kraljević lavova

Simba očito zna tko je kralj džungle lijeno se izležavajući pokraj igračke koju je prisvojio od psića s kojim dijeli životni prostor. Malom Mingu se to nikako nije svidjelo, no upornim lajanjem nije puno postigao, a čim se dovoljno približio mačku, zadesila ga je duga šapa nepravde. Ipak, na kraju, strpljenje se isplatilo i Mingo je dobio svoju igračku – kad je dosadila Simbi!


Čuvar stepeništa

Seamusova pasmina se možda zove šiba, no mačak Tobias vjerojatno pripada 'batini'. Seamus je čak pokazao trenutak hrabrosti, no Tobias ga je odmah 'pospremio' na njegovo mjesto.