HITNO TRAŽE DOM

Ovim psima uskoro prijeti eutanazija, pomozite im!

23.04.2014 u 18:50

Pomozite psima pred eutanazijom

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sklonište za životinje Pokupsko Cerje

Bionic
Reading

Veterinarska ambulanta Pokupsko Cerje koja se bavi i zbrinjavanjem napuštenih životinja, apelira na udomljenje nekolicine pasa kojima kroz sedam do deset dana prijeti eutanazija. Dovoljan je i privremen dom da ovi psi ne završe život u boksu u skloništu. Pogledajte galeriju i saznajte nešto o njima

Nana je kujica od 4 godine starosti, predivne naravi, veoma privržena i dobroćudna te socijalizirana s ostalim psima. Rok za eutanaziju joj je 5. svibnja

Mala Matilda ima svega 5 mjeseci i nesretnim se slučajem našla u istom skloništu s rokom za eutanaziju također 5. svibnja. Matilda je socijalizirana, pametna i veoma umiljata.

Berta je divna kujica od oko 4 godine starosti koja u skloništu ima i svoje bebice. Draga je, umiljata i socijalizirana s ostalim psima. Njezin je rok za eutanaziju 6. svibnja

Vrcka je prekrasna mlada kujica od svega 7 mjeseci koja se nesretnim slučajem našla u skloništu s rokom za eutanaziju 7. svibnja. Vrcka je vesela, umiljata i voli se maziti.

Tiki je divan mladi pas od oko godine dana, s rokom za eutanaziju 9. svibnja. Tiki je u sklonište došao pomalo prestrašen, ali je vrlo mio i umiljat.

Svaki od ovih pasa zaslužuje proživjeti sretan ostatak života u ljubavi i sigurnosti pa udruge i skloništa apeliraju na vas - pomozite im udomljenjem.

Želite li udomiti nekog od ovih pasa, javite se mailom na pok.cerje@gmail.com, ili na telefonski broj ambulante 01/6266176.