SAMO ZA LJUBIMCE

Pokrenut novi domaći oglasnik za udomljavanje pasa

06.03.2014 u 12:18

Bionic
Reading

Prije nepuna tri mjeseca s radom je započeo Pseći.net, novi hrvatski oglasnik namijenjen prodaji i udomljavanju pasa

Voditelj projekta je mladi Čakovčanin Nikola Pervan koji je razvio sustav te vodi marketing. Kako kaže Nikola: 'Udomljavanje je humano – suradnji s udrugama za zaštitu životinja i azilima pridajemo velik dio naše pozornosti jer želimo prije svega pomoći napuštenim i zlostavljanim životinjama. Dakako, da uz samo udomljavanje, naš posjetitelj može postaviti oglas za prodaju pasa te pronaći hranu i slastice za pse, odjeću i obuću, opremu, ručne radove kao i usluge šišanja i čuvanja ljubimaca.'


Naglasak je u Oglasniku mogućnost besplatne predaje oglasa te integracija na danas sveprisutnim društvenim mrežama tako da se svaki postavljeni oglas automatski, u vlasnikovo ime, objavljuje na nekolicini njih.

Facebook stranica Pseći oglasnik već broji preko pet tisuća fanova, a dnevno je posjeti oko petsto čitatelja. Cilj Oglasnika je objediniti sve novosti i događanja u raznim azilima i udrugama za zaštitu životinja na jedno mjesto.

'Oglasnik Pseći.net započeo je kao neprofitni projekt, no nadam se kako će se i to uskoro promijeniti. Želja mi je dio planiranih prihoda, osim na marketing, donirati za liječenje bolesnih ili ozlijeđenih pasa', naglašava Nikola.

Zanimljivost koju su uveli jesu pseće osobne iskaznice, koje, uz simbolično značenje, vlasniku psa omogućuju i ostvarivanje popusta u raznim trgovinama, na smještaj u pet friendly apartmanima i sl. Kako su u začetku svog djelovanja, konstantno traže partnere te će se ponuda pogodnosti za vlasnike psećih osobnih iskaznica s vremenom povećati.

Oglasnik za prodaju i udomljavanje pasa možete posjetiti na internet adresi Pseći.net