GUBI PRIVREMENI DOM

Maca Blacky hitno traži udomitelja!

03.07.2012 u 11:33

Bionic
Reading

Blacky gubi svoj privremeni dom budući da čuvateljica seli u drugi grad. Blacky je mala maca, naučena na boravak u stanu, čista i umiljata

Zašto je Blacky mala hrabrica? Ova micica je provela skoro mjesec dana svog života kod veterinara boreći se za svaki udisaj, boreći se za svoj život. Malena je konačno ozdravila i nadoknađuje sve što je propustila.

Ima četiri mjeseca, zaigrana je i nestašna, jako privržena ljudima. Voli nositi miševe po stanu, šuškati s vrećicama i bacati stvari na pod sa stola, ništa netipično za mace, zar ne?

Karakterna i prava mala mudrijašica, zna kako se uvući u nečije srce i sklupčati u krilo. Tražimo joj dobre udomitelje pune razumijevanja i ljubavi i topli dom gdje će biti sretna.

Psi Udruge Šapica se udomljuju isključivo u Zagrebačku županiju (Zagreb,Zaprešić i bliža okolica) zbog obavezne predprovjere koju vrše volonteri prije udomljenja psa.

Kontakt telefon tete čuvalice: 091/7985194

Kontakt Udruga Šapica:
Kontakt telefoni: 095/9263234 ili 098/521803
E-mail: sapica@sapica.hr, sapicahr@gmail.com

Sve kućne ljubimce koji čekaju udomljenje, objavljene na tportalu, možete pogledati OVDJE

Želite li objaviti zabavne fotografije ili video snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.