RASTAMAN

Bob Marley smiruje uplakano dijete

22.11.2010 u 14:14

Bionic
Reading

Jedna od mnogih obitelji s djetetom u dobu kad ga rasplače i najmanja sitnica otkrila je neobičnu, ali efikasnu metodu smirivanja. U trenutku kad mališan počne plakati roditelji mu puste 'Buffalo Soldier' Boba Marleyja i na licu mu odmah svane osmijeh

Mnogi roditelji ne znaju zašto njihovo dijete plače i je li razlog za suze samo potreba za pažnjom ili se radi o nečemu ozbiljnijem. No kad djeca zaplaču, neka od njih su kao vodopadi i teško ih je zaustaviti.

Jedni roditelji odnedavno nemaju više taj problem. Njihov sin pokazao je neobičnu sklonost prema glazbi čuvenog pokojnog reggae muzičara Boba Marleyja

Naime, pjesma 'Buffalo soldier' u sekundi pretvori dječje suze u široki osmijeh, a zatim lagano ljuljanje u ritmu reggae muzike. Djetetova transformacija za vrijeme puštanja Marleyjeve glazbe bila je toliko nevjerojatna njegovim roditeljima da su je snimili i stavili na internet gdje je postala hit, a pogledalo ju je oko devet milijuna ljudi.

Velika je vjerojatnost da će potražnja za Marleyjevim albumom 'Confrontation', na kojem se nalazi pjesma 'Buffalo soldier', porasti,  s obzirom na to koliko je roditelja koji bi puno dali da povremeno mogu zaustaviti plač svog djeteta.