Funtime FACEBOOK PROVOKACIJA

Hinduističkim šovinistima poslale ružičaste gaćice

  • Autor: K. D.
  • 16.2.2009 8:53:00
  • 16.2.2009 9:00:00

Tisuće Indijki učlanilo se u grupu za 'izravne i opuštene žene koje idu u pubove' na Facebooku te se dogovorilo da će za Valentinovo svaka od njih poslati ružičaste gaćice hinduističkoj grupi Sri Ram Sena koja drži da su pubovi isključivo za muškarce

Valentinovo je za tisuće Indijki bilo prilika da baci, ne bijelu rukavicu, već ružičaste gaćice u lice šovinističkoj militantnoj skupini Sri Ram Dena čija se zamisao žene svodi na to da ostane kod kuće i kuha za muža. 25.000 članica grupe za Indijke koje posjećuju barove na Facebooku dogovorilo se da će poslati svoje seksi donje rublje članovima jedne od najkonzervativnijih hinduističkih skupina, te im uljepšati Valentinovo.

Skupina Sri Ram Dena zaslužna za napad na žene koje su sjedile u pubu u gradu Mangalora pred nekoliko tjedana i nakon čega je uslijedila javna debata po medijima o stanju ženskih prava u Indiji.

Centri za skupljanje gaćica postavljeni su u većim gradovima, a članovi Sri Ram Deme najavili su i 'protuudar' liberalnim curama. Poslati će im ružičaste sarije da se što prije udaju i postanu 'vrijedne poštovanja'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više