MIA 'RJEŠAVA PROBLEME'

Želite zatrudnjeti? Kupite čaroliju na eBayu!

17.11.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Jedna od bizarnijih stvari koje možete kupiti na eBayu sigurno je čarolija za trudnoću koju prodaje izvjesna Britanka Mia. Ako je suditi prema komentarima, Mia je pravi anđeo. Ili vještica, ovisno kako na to gledate

Za samo 70 kuna, uz troškove dostave i carine, na eBayu ćete pronaći čaroliju koja će vam pomoći da zatrudnite. Naravno, plaća se unaprijed, a potom prodavačica čarolije Mia (struka gospođe nije navedena) obavi što treba i – eto djeteta.

No puno bizarnije od same ponude zvuče komentari koje su na eBayu ostavile korisnice te usluge. Pogađate, svi su komentari pozitivni i sve su nesretne žene nekim čudom (koje ste slobodni pripisati kome god želite) u relativno kratkom roku ostale u drugom stanju.

Pisma, poruke, zahvale, pozdravi i ostale povratne informacije Miji stižu odasvud, ali uglavnom iz SAD-a, Velike Britanije, Irske i Italije.

Osim zahvala zbog uspješnog bacanja čarolija za trudnoću, neke žene prevencije radi odmah mole Miju da i na njihovo buduće dijete baci neku čaroliju koja će ga zaštititi od eventualnih problema ili neželjenih posljedica. Možda bi i Mia Farrow na toj stranici mogla podijeliti svoje iskustvo iz 'Rosemaryne bebe'. Možda bi kraj bio puno ljepši.

Bilo kako bilo, jedno od svjedočanstava zadovoljnih žena zabilježio je i časopis Pregnancy & Birth pod naslovom 'Na eBayu sam kupila čaroliju za plodnost i uspjelo je!' Naravno, odonda je Mia dobila preko tisuću zahtjeva za čarolijom, a posao cvjeta.

Da broj jedan među čarolijama za plodnost zaista postoji, uvjerite se ovdje