Funtime NEOČEKIVANA MOTIVACIJA

Britanac izgubio 45 kilograma kad se vidio na internetu

  • Autor: tportal.hr
  • 15.11.2010 10:39:00
  • 15.11.2010 9:51:16

Gospodin Bob Mewse iz Bristola otišao je na strogu dijetu i skinuo 45 kilograma nakon što se ugledao na internetu uz pomoć aplikacije Google Maps koja sadrži i Google Street View gdje se vide panoramske fotografije raznih ulica

Nimalo laskav profil gospodina Mewsea koji je u vrijeme kad ga je Google Street View fotografirao težio 135 kilograma potaknuo ga je da ode na strogu dijetu. Pedesetšestogodišnji Britanac Bob Mewse iz Bristola otada je izgubio 45 kilograma, trećinu svoje tjelesne mase, zahvaljujući dijeti i tjelovježbi.

'Bio sam prestravljen kad sam se prepoznao. Bio sam ogroman. Trbuh mi je stršao i izgledao sam ogromno', rekao je gospodin Mewse.

Nakon mnogih godina kad je jeo kolače i slatko bez ograničenja Bob Mewse ugledao se na internetu i shvatio je da je vrijeme za dijetu koju je dugo odgađao. Gospodin Mewse kaže kako je u jednom trenutku čak bio toliko debeo da nije mogao hodati i pričati u isto vrijeme.

Bob Mewse odmah se učlanio u teretanu Fitness First u Bristolu te se strogo držao svih uputa svog osobnog trenera. U sferi prehrane prešao je na salate i hranu bogatu proteinima. Čak ga je i upravitelj teretane Will McCullough pohvalio koliko je bio discipliniran i ozbiljan u namjeri da smršavi.

'Moj krvni tlak bio je u nebesima, a imao sam problema s kičmom zbog pretjerane težine, no sad sam bolje. Ako ja to mogu, svatko to može', rekao je gospodin Mewse.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više