Funtime SUPERBAKA

72-godišnja starica trčeći sustigla kradljivicu

  • Autor: K. D.
  • 13.2.2009 9:12:17
  • 13.2.2009 9:00:00

Tinejdžerka koja je u trku otela torbicu 72-godišnjoj Jean Hirst sljedeći put trebala bi zatražiti životopis svoje žrtve. Jer da ga je znala, shvatila bi da se odlučila opljačkati nekadašnju slavnu sprintericu. Bakica ju je sustigla bez problema

Mlada djevojka pokušala je opljačkati gospođu koja je autom tražila adresu. Nakon što joj je ušla u vozilo sa svoje dvije prijateljice odjednom je zgrabila torbicu i počela bježati: ono što neimenovana cura nije znala jest to da se gospođa zove Jean Hirst i da je još sa sedamnaest godina bila prvakinja u sprintu svih engleskih škola.

Sedamdesetdvogodišnja Jean naglo je potrčala za kradljivicom, ubrzo je sustigla i kada je djevojka preneraženo vidjela bakicu na samo par metara od sebe, odbacila je torbicu. Trebalo je svega 15 sekundi da je starica sustigne, no nakon što se dočepala svoje imovine, nije dalje nastavljala potjeru.

Štoviše, po povratku u automobil odlučila je ništa ne reći policiji i ukorila je druge dvije djevojke što imaju takvu frendicu. 'Rekla sam im da biraju svoje prijatelje pažljivije. Nije dolazilo u obzir da ih privodim na policiju i na kraju mi je jedino bilo važno da sam dobila svoju torbicu nazad', kazala je stara sprinterica.

Premda je doživjela eksploziju adrenalina te nije razmišljala o svojoj sigurnosti, Jean je poslije priznala da su je sljedeći dan boljele kosti i mišići. 'Kćerka mi je rekla da je to zato što se nisam zagrijala', dodala je.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više