UNIFORME I VRIŠTANJE

Ovako se zabavljaju Japanci u kvizu naslijepo

03.11.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Da smo se rodili u Japanu, možda bismo razumjeli ili željeli razumjeti kakvu to radost tinejdžerkama u školskim uniformama predstavlja naslijepo diranje guštera i špageta, pa vrištanje. Ovako je njihova svakodnevnica samo dobar izvor zabave za ostatak svijeta, no sigurni smo da bi im i naš 'Upitnik' bio podjednako smiješan

Dovoljno je pogledati isječak da bismo svi prvo u čuđenju gledali što se događa, a zatim, kad shvatimo, ponovo gledali i smijali se bez prestanka. Kao nekakav bizarni spoj skrivene kamere iz osamdesetih, dječje emisije pune kričavih boja te školskih odijela i ogromne količine vrištanja popraćene šiškama i konjskim repovima, japanski kviz koji imate prilike vidjeti vrsta je zabave koja više nego očito ne pripada na europsko tržište.

Kviz suprotstavlja timove tinejdžerki koje moraju dirati nešto u kutiji, pa pogađati što je u njima. Naravno, cijela emisija bazira se na strahovima djevojaka da je u kutijama nešto odurno. Računa li se ćelava glava koja liže pod odvratno, stvar je o kojoj bi se dalo raspravljati, no mlade Japanke svakako mogu biti glasne kad to žele.

Uostalom, pogledajte sami.