MALA SREĆKOVIĆKA

Beba sa sedmog kata pala u naručje prolaznika

02.11.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Nevjerojatnu sreću imala je 15-mjesečna beba koja je preživjela pad sa sedmog kata zgrade u Parizu - odbila se od tende kafića i sletjela ravno u ruke prolaznika

Djevojčicu u dobi 15 mjeseci čuvala je u ponedjeljak četverogodišnja sestra. No u igri je beba nekako uspjela pasti kroz prozor sa sedmog kata, javili su francuski mediji.

Bebu je odmah uočio mladić te vrisnuo, a njegov je otac s ispruženim rukama počeo trčati prema zgradi i ulovio je kad se odbila od tende, objavile su novine La Parisien.

'Sigurno je godinama trenirao ragbi kad je razvio takav refleks', rekao je jedan od prolaznika. Policija je rekla da beba nema nikakvih vidljivih ozljeda, ali je za svaki slučaj prebačena u bolnicu na pregled.

Vlasnik kafića rekao je da je sreća što je tenda uopće ostala rastvorena to poslijepodne: 'Obično je zatvorim da se ne bi zapalila zbog opušaka koje ljudi bacaju kroz prozor', prenosi Reuters.

Policija nije u potpunosti razjasnila okolnosti u kojima se dogodila ta nezgoda: 'Roditelji su bili odsutni, a djevojčice je teško ispitati s obzirom na njihovu dob.'