ROMANTIČNA RAČUNICA

Student se kladio na ljubav

27.10.2010 u 10:56

Bionic
Reading

Britanski student Christopher Brooker kladio se da će nakon diplome ostati sa svojom sadašnjom djevojkom Hannah Grayson. Kaže da nije stvar u novcu, već u predanosti vezi

Dvadesetdvogodišnji Christopher Brooker kladio se u 100 funti (oko 870 kuna) da će on i njegova devetnaestogodišnja djevojka Hannah Grayson ostati zajedno i nakon što napuste sveučilište Durhamna kojem zajedno studiraju. Budući da su izgledi da će mu uspjeti održati vezu toliko dugo šest naprama jedan protiv njega, mogao bi za par godina zaraditi 600 funti.

Na ovu ideju Christopher Brooker došao je nakon razgovora sa svojom djevojkom o tome kako je teško u današnje vrijeme imati kvalitetnu vezu sa svim obavezama koje studenti moraju ispunjavati. Mladi par upoznao se jer je Hannah živjela u stanu iznad njegovog te su zajedno pohađali neke kolegije na fakultetu.

Kao znak da je vrlo ozbiljan u vezi, mladi se Christopher Brooker kladio na ljubav, a nakon što je rekao svojoj djevojci što je učinio, ona je bila dirnuta.

'Smatram da je u pitanju baš lijepa gesta. Dirnuta sam time da toliko čvrsto vjeruje da ćemo uspjeti ostati zajedno i nakon diplome', rekla je Hannah.