ZABAVNO LETENJE

Stjuardese uz Lady Gagu objasnile sigurnosni postupak

04.10.2010 u 11:05

Bionic
Reading

Na internetu se pojavio film na kojem stjuardese filipinske zračne kompanije Cebu Pacific Air plesom demonstriraju postupak u slučaju nesreće, a glazba uz koju to čine je 'Just dance' Lady Gage i 'California gurls' Katy Perry

Dok druge zrakoplovne tvrtke smanjuju pogodnosti poput dekica za noge, besplatnog kikirikija i prostora za noge, filipinska zračna kompanija Cebu Pacific Air povećala je zabavu letenja rasplesanim stjuardesama. Naime, na nedavnom letu jedan od putnika snimio je demonstraciju sigurnosne procedure koja je bila nešto drukčija nego inače.

Stjuardese su uz 'Just dance'Lady Gage i 'California gurls'Katy Perry plešući pokazale što činiti u slučaju nesreće ili prisilnog slijetanja. Nasmiješene stjuardese odjevene u narančaste 'retro' uniforme pokazale su kako staviti masku s kisikom i gdje su izlazi za hitne slučajeve.

No je li u pitanju stvarno snimka slučajnog putnika ili se radi o maloj besplatnoj reklami na internetu, namjerno snimljenoj baš u tu svrhu?

Malo je čudno kako je snimatelj znao da treba početi snimati točno u trenutku kad je glazba počela, a ne ide mu u korist ni činjenica da je profil na Youtubeu napravio istog dana kad je stavio snimku stjuardesa koje plešu. Je li u pitanju samo kratkotrajna reklama ili će stjuardese nastaviti plesati svaki dan na svakom letu, također još nije poznato, no ova je simpatična ideja sigurno već izmamila osmijehe i nečije odobravanje.