Funtime NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA

Pogledajte najgoru mušteriju tattoo shopa

  • Autor: tportal.hr
  • 29.9.2010 13:40:46
  • 29.9.2010 12:38:53

Pomoćnik u teksaškom salonu za tetovaže snimio je vjerojatno jednu od najgorih klijentica koje je njegov šef Aaron Dale ikad primio. Nepodnošljiva žena nije prestala vikati, derati se i jaukati, a usto je bila i bezobrazna

Žena u godinama koja očito nikada prije nije bila u salonu za tetovaže, po reakcijama ljudi koji su vidjeli kratki film nedavno stavljen na YouTube, nije nikad ni trebala pokušati napraviti tetovažu. Gotovo da nema čovjeka koji nije rekao da je nevjerojatno koje je strpljenje pokazao vlasnik salona Aaron Dale.

Žena se gotovo tijekom cijelog filma dere i neprekidno gunđa. U jednom trenutku okrenula se prema pomoćniku i rekla da želi da joj on napravi tetovažu.

'Kako će vam on pomoći? Ja sam njegov šef. On vam neće napraviti tetovažu', rekao joj je Aaron Dale prije nego što je dodao da legne natrag na stolac i da ga pusti da završi svoj posao.

Inače, taman izvan slike visi znak na kojem piše 'Bez gunđanja'. Pomoćnik koji je snimio ovaj film kaže da je snimio još četiri isječka koje će također uskoro staviti na YouTube te tako upotpuniti doživljaj najgore klijentice.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više