LUKAV ILI SENILAN?

Pogledajte kako penzioneri mogu biti snalažljivi

29.09.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Na cesti u Wincantonu u Somersetu britanski penzioner ulovljen je telefonskom kamerom kako na 'skuteru za pokretljivost' prevozi ogroman smotani tepih

Suvozač u automobilu na cesti u Wincantonu u Velikoj Britaniji mobitelom je snimio starijeg čovjeka kako na plavom 'skuteru za pokretljivost' (nešto poput invalidskih kolica u obliku skutera) prevozi ogroman smotani tepih. Prema riječima dvadesetogodišnjeg Garyja McKenne koji je kamerom zabilježio što je vidio, čovjek na 'skuteru' vjerojatno ima oko 70 godina.

Penzioner je vozio otprilike desetak kilometara na sat (što nije ni čudno s obzirom na to da mu je vozilo na baterije) i bio odjeven u fluorescentnu jaknu da bi ga sudionici u prometu na vrijeme mogli spaziti. Skuter zajedno sa svojim teretom lagano se tijekom filma ljuljao lijevo, desno te je potpuno zauzeo traku zbog širine tepiha.

Mladi Gary McKenna i njegov prijatelj cijelo su se vrijeme smijali dok su snimali snalažljivog penzionera. A nama je palo na pamet kako se možda Delboyju iz serije 'Mućke' pokvarila trokolica, pa je posudio skuter od poznanika.