ROSWELL ŠMOZVEL

Vanzemaljci sabotiraju nuklearno oružje

28.09.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Prema izjavama sedam umirovljenih članova američke vojne avijacije, vanzemaljci ne samo da su na Zemlji, već i sabotiraju nuklearno oružje u britanskim i američkim vojnim bazama

Sedam bivših članova Vojnog zrakoplovstva SAD-a tvrde da su sakupili izjave od preko 120 svjedoka koje otkrivaju vanzemaljsku infiltraciju vojnih baza koje sadrže nuklearno oružje. Osim što su neka oružja zatajila baš kad su na nebu iznad njih viđeni leteći tanjuri, postoje i priče o neidentificiranim letećim objektima koji su osvijetlili vojnu zrakoplovnu bazu u Suffolku u Velikoj Britaniji te zatim sletjeli na spremište nuklearnog oružja.

Bivši časnik zadužen za lansiranje interkontinentalnih balističkih raketa kapetan Robert Salas kaže kako je za vrijeme njegove smjene došlo do kvara na deset nuklearnih projektila. Nakon što se iznad Vojne zrakoplovne baze Malmstrom u Montani 1967. pojavio neidentificirani leteći objekt nalik na leteći tanjur sustav za lansiranje raketa jednostavno se ugasio, a sličan incident ponovio se tjedan dana kasnije na drugom mjestu.

'Ti NLO- i vrlo su zainteresirani za naše rakete, otkud god bili. Ja osobno mislim da nisu sa Zemlje', rekao je kapetan Salas.

Iako mu je naređeno da o incidentu nikad ne govori, Robert Salas smatra kako je važnije da ljudi znaju da Američko vojno zrakoplovstvo nije iskreno o implikacijama neidentificiranih letećih objekata na nacionalnu sigurnost.

Pukovnik Charles Halt kaže da je osobno vidio NLO- e kako jakim svjetlima šaraju po Britanskoj vojnoj zrakoplovnoj bazi Bentwaters u Suffolku, a zatim je čuo na radiju da su se spustili u blizini spremišta nuklearnog oružja. Pukovnik Halt smatra da sigurnosne agencije SAD- a, ni Velike Britanije ne žele priznati važnost i težinu tog i njemu sličnih događaja.

Cilj je ove grupe umirovljenih časnika razotkriti gdje su sve vanzemaljci već posjetili spremišta nuklearnog oružja te to potkrijepiti i dokumentima koji sežu više od 50 godina u prošlost.

Čini se da će nam možda ipak trebati ambasador za vanzemaljce pri UN-u, no šefica Odjela za svemirske poslove Mazlan Othman neće vršiti tu funkciju kako smo to prethodno čuli. Glasnogovornik UN-a izjavio je kako je priča o osobi zaduženoj za 'prvi kontakt' s vanzemaljcima lažna glasina.

'Odjel za svemirske poslove na čijem je čelu Mazlan Othman služi kao sekretarijat odboru UN- a. Posao spomenutog tijela sprovodi aktivnosti koje promoviraju međunarodnu suradnju u miroljubivim upotrebama svemira te jačaju korištenje svemirske tehnologije i znanosti koja se njime bavi. Mandat Ureda za svemirske poslove jasno je definiran i ne postoji namjera mijenjati ga u skorije vrijeme. Članak u časopisu The Sunday Times besmislica je', osvrnuo se glasnogovornik na izvor priče o osobi zaduženoj za 'prvi kontakt' koja se 'brzinom svjetlosti' proširila cijelim svijetom.