Funtime TRANSPARENTNI IZBORI

Stanovnici Illinoisa odsad mogu glasati goli

  • Autor: tportal.hr
  • 24.9.2010 11:55:49
  • 24.9.2010 10:56:33

Na YouTubeu i Facebooku pojavila se kampanja 'Vote naked Illinois' (Glasajte goli Illinois) zbog nedavnog uvođenja novog sistema koji žiteljima te američke države omogućava da glasuju od kuće poštom

Equality Illinois Education Project u suradnji s organizacijom Rock the vote i Sveučilištem Roosevelt pokrenuo je kampanju kojom želi obavijestiti ili podsjetiti ljude širom federalne države Illinois da mogu glasati od kuće, te ih tako potaknuti da sudjeluju u izborima u studenom. Poruka kampanje je da mogu sudjelovati u političkim izborima i potpuno goli ako žele.

Autori kampanje u sklopu svog projekta stavili su reklamni spot na YouTubeu te napravili stranicu na Facebooku u nadi da će privući veći broj mladih da glasaju s obzirom na to da više nema potrebe da gube vrijeme u redovima ispred kabina za glasanje.

Kratki reklamni film sadrži ljude koji potpuno goli rade normalne svakodnevne aktivnosti, no osjetljivi dijelovi tijela strateški su im skriveni šalicama i sličnim predmetima kako bi ih i mlađi gledatelji mogli pogledati.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više