PRVA CYBERRASTAVA

Bez znanja žene objavio razvod na Facebooku

06.02.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Zašto biste se gnjavili s najavljivanjem razvoda ženi, kada to možete napisati na svoju stranicu na Facebook, pa pričekati da je vaši frendovi obavijeste. Upravo to je učinio Neil Brady i postao zaslužan za prvu Facebook rastavu. Čestitamo, idiote!

Neil Brady, koji radi kao IT savjetnik, ima 39 godina koje mu očito nisu bile dovoljne da shvati da se ljudi ne žene u stvarnosti, da bi se kasnije razvodili preko interneta. No, čovjek iz britanskog Lancashirea želio je, bez sumnje, nanijeti dodatnu bol svojoj supruzi objavivši na svojoj Facebook stranici da se razvodi i da je slobodan, a bez da joj je o tome rekao jednu jedinu riječ.

Gospođu Brady je nazvao njihov zajednički prijatelj iz Danske pitajući je zna li što je Neil napisao na svojem Facebook profilu. Žena je ostala zapanjena. Usto, neke su suprugove online prijateljice i javno komentirale odluku pišući da će mu biti puno bolje bez nje.

'To znači da je s njima razgovarao o našim problemima, što me dodatno pogodilo', rekla je Emma Brady koja se po dolasku kući suočila s mužem i pitala ga ima li joj što reći. Ovaj je odgovorio da ne i nastavio razgovarati s njom kao da je sve u redu.

Inače, IT konzultant nije tražio virtualna rješenja problema prošle godine kada je svoju ženu izbacio iz kuće i zaključao je u stražnji vrt.

Sada još samo čekamo da netko zatrudni preko Facebooka, pa da ostavimo iza sebe treću dimenziju i nastavimo živjeti na 19'' LCD prostranstvima.