Funtime SPOSOBNA MENADŽERICA

Bankarica uvjerila pljačkaša da radije digne kredit

  • Autor: tportal.hr
  • 14.9.2010 16:21:23
  • 14.9.2010 13:53:35

Policija je uhapsila muškarca koji je upao u banku u Kaliforniji vičući da u ruksaku ima bombu i da mu treba 2.000 dolara. Akcija hapšenja i nije bila toliko zahtjevna s obzirom na to da je jedna od bankarica uspjela nagovoriti muškarca da, umjesto da opljačka banku, kod njih digne kredit

Mark Smith (59) pokušao je opljačkati banku u Watsonvilleu jer mu je, kako je rekao, trebalo 2.000 dolara da pomogne prijatelju s plaćanjem stanarine. U poslovnicu je upao vičući da u ruksaku ima bombu.

No, hladnokrvna menadžerica uspjela ga je nagovoriti da sjedne s njom i da bi mu puno pametnije bilo da kod njih digne kredit na taj iznos. Umjesto da traži papirologiju za dizanje kredita, bankarica je pozvala policiju, a nesuđenog pljačkaša zadržala je do njihova dolaska.

'Osoblje je brzo razmišljalo i smireno zadržalo muškarca te mu odvlačilo pažnju s papirologijom dok nismo stigli', rekao je upravitelj policije Darren Thompson.

Smith nije imao bombu u ruksaku i u cijeloj strci nitko nije ozlijeđen. Ipak je protiv njega podignuta optužba za pokušaj pljačke, zbog prijetnje i lažne dojave o bombi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više