NEOBIČAN PAR

Najmanji tinejdžer pozirao na najvećim bicepsima

10.09.2010 u 11:18

Bionic
Reading

Najmanji tinejdžer na svijetu koji će za pet dana kad napuni 18 godina postati i najmanji muškarac na svijetu susreo se u Londonu s Tinyjem Ironom, ponosnim vlasnikom najvećih bicepsa u Velikoj Britaniji

Nepalac Khagendra Thapa Magar trebao bi biti proglašen najmanjim muškarcem na svijetu nakon što 14. listopada proslavi 18. rođendan. Zasad sa svojih 55 centimetara visine drži Guinnessov rekord kao najmanji tinejdžer na svijetu.

U četvrtak se u Londonu susreo s body builderom Tinyjem Ironom, 28-godišnjakom koji je ponosan vlasnik najvećih bicepsa u Velikoj Britaniji, impresivnog opsega od 61 centimetra

Neobičan par pozirao pred je muzejom Ripley's Believe It Or Not! u sklopu promocije nove knjige 'Ripley's Enter If You Dare'.

Magar se nada da će uskoro preuzeti titulu najmanjeg muškarca na svijetu od Edwarda Nina Hernandeza, 24-godišnjeg kolumbijskog plesača koji je nedavno sa 68,5 centimetara visine službeno priznat u Guinnessu kao najmanji čovjek na svijetu.

Malog Magara je njegova obitelj prijavila Guinnessu za najmanjeg na svijetu kad je imao 14 godina, ali su ga odbili prihvatiti kao konkurenciju budući da bi do 18. godine mogao još narasti. To se zasad nije dogodilo.