POTPUNO BESKORISNO

Električne svijeće – najgluplji gadget

03.09.2010 u 16:58

Bionic
Reading

Osim što ne zadovoljava ni najskromnije zahtjeve estetike, električna svijeća proglašena je najbeskorisnijim gadgetom ikad izmišljenim

Svijeća koja nikad ne prestaje gorjeti, osim kad joj nestane baterije ili je isključite iz struje, dospjela je na prvo mjesto najbeskorisnijih gadgeta svih vremena te tako 'pobijedila' električni set za manikuru koji se našao na drugom i škare s laserom koje su osvojile solidno treće mjesto.

Na listi 20 najgorih tehnoloških pomagala našli su se i pekač kruha, električni aparat za uklanjanje mucica i mini disc player.

Tri četvrtine ispitanika koji su ispunjavali anketu na stranici Protectyourbubble.com priznalo je da su kupili neki od ovih gadgeta i da su ga vrlo rijetko koristili, a polovica jje požalila što ga je uopće kupila.

Glasnogovornik stranice koja je provela anketu rekao je: 'Neki gadgeti se čine kao sjajna ideja na prvi pogled, ali najčešće nakon što ih kupite shvatite da su posve beskorisni. A i ponekad, kao što je to slučaj s električnom svijećom, ispadne da je jednako lagano i jednostavno upotrijebiti normalnu inačicu umjesto pomodnog gadgeta.'

Top 20 najbeskorisnijih gadgeta:

1.Električna svijeća
2.Električni set za manikuru
3.Škare s laserom
4.Pekač kruha
5.Rezač jaja
6.Kuhalo za jaja
7.Štap za češkanje leđa
8.Električni aparat za uklanjanje mucica
9.Set za fondue
10.Mini disc player
11.Aparat za pripremu jogurta
12.Masažer za leđa
13.Šejker za koktele
14.Električni kuhinjski nož
15.Aparat za proizvodnju gaziranih pića
16.Proizvodi za samotamnjenje
17.Aparat za pripravu čaja
18.Aparat za vafle
19.Kupka i masažer stopala
20.Grijač ručnika