Funtime LOTUS, A NE LASER

Darth Vader – mračni gospodar joge

  • Autor: tportal.hr
  • 26.8.2010 13:17:35
  • 26.8.2010 12:28:34

Stanovnici Toronta imali su priliku vidjeti gospodara mračne strane sile Dartha Vadera kako u društvu svojih vjernih jurišnika u parku Trinity Bellwoods 20 minuta vježba jogu

Desna ruka galaktičkog tirana Darth Vader promovirala je Fan Expo koji se održao u konvencijskom centru u Torontu u Kanadi rastežući se u društvu svojih hrabrih jurišnika. Carski vojnici u bijelom inače pripadaju 501. legiji – grupi od oko 80 ljubitelja serijala Ratova zvijezda iz Toronta.

Osim što se bavi jogom, vojska zlog carstva u slobodno vrijeme očito igra i tenis te zna uživati i u dobrom pikniku nakon tjelovježbe. U teniskom meču mračni gospodar Vader nije nikoga smaknuo, no sudio je da li je lopta bila na crti ili ne.

'Sigurni smo da će svi htjeti slikati Darth Vadera i njegove jurišnike kako u parku vježbaju jogu te usput promoviraju Fan Expo', rekao je predstavnik 501. legije Roy Mitchell koji se također skrivao i pod maskom mračnog gospodara. Više informacija o događaju može se naći na službenoj internetskoj stranici kanadskog Fan Expoa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više