Funtime NINDŽA NA FAKULTETU

Specijalna policija pozvana zbog kišobrana

  • Autor: tportal.hr
  • 20.8.2010 9:39:10
  • 20.8.2010 8:00:00

U strahu da se radi o mentalno nestabilnoj osobi naoružanoj mačem, u studentskom naselju u Atlanti netko je nazvao policiju koja je poslala tim specijalaca da evakuiraju zgradu u kojoj je sumnjivac zadnji put viđen te da ga svladaju prije nego se dogodi nešto kobno. No rezultat akcije bio student s neobičnim kišobranom koji je pušten na slobodu nakon ispitivanja

Specijalna policija u Atlanti u SAD-u bila je spremna suočiti se s poludjelim muškarcem naoružanim mačem u studentskom naselju, no svima je laknulo kad se ispostavilo da se radi o studentu koji je ponio kišobran čija drška izgleda poput one kakvu ima japanski mač katana. Kišobran s drškom samurajskog mača na prodaji je na internetskoj stranici thinkgeek.com, ali sada i uz upozorenje da može izazvati reakciju specijalne policije.

Tog je dana netko vidio 'sumnjivu osobu s kišobranom' koji je izgledao poput mača zbog neobične drške. Nakon što je policija dobila obavijest da se radi o studentskom naselju, nije htjela riskirati, pa je poslan tim naoružanih specijalaca koji su evakuirali zgradu u kojoj je sumnjivac zadnji put viđen.

Nakon što su svi izašli, djevojka studenta koji je ostavio kišobran u zgradi shvatila je o čemu se radi te je objasnila policiji kako je nastao nesporazum. Policija je pustila dvoje studenata tek nakon što je jedan od policajaca 'izvukao mač iz korica' i otvorio ga da bi se svi uvjerili da se stvarno radi o kišobranu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više