Funtime JAPANAC U MEKSIKU

Beskućnik s aerodroma postao celebrity

  • Autor: tportal.hr
  • 26.11.2008 16:06:34
  • 24.11.2008 13:00:00

Biti beskućnik na zagrebačkom Glavnom kolodvoru znači eventualno konstantne sukobe s policijom, no za Japanca koji se odlučio naseliti u zračnoj luci Mexico Cityja to predstavlja nešto sasvim drugo – televizijske kamere, besplatne obroke i slikanje s turis

Hiroshi Nohara odlučio je riješiti svoje stambeno pitanje na Terminalu 1 aerodroma Benito Juarez u Mexico Cityju. Od 2. rujna Japanac živi u zračnoj luci i postao je pravio lokalni celebrity kojeg svako malo dolazi snimati neka televizijska ekipa. Zbog njegove popularnosti, prolaznici su se počeli slikati s njime, kupovati mu hranu, a i lokalni vlasnici dućana i restorana ga redovito opslužuju u nadi da će ih reklamirati pred kamerama.

Svoju odluku da se nastani u zračnoj luci raščupani i neobrijani Nohara ne zna kako bi objasnio: 'Ne razumijem zašto sam ovdje. Nemam nikakvih razloga.'

Čudnovati gost iz Tokija nema, također, nikakvih problema s policijom budući da ima vizu valjanu do ožujka iduće godine, a do tada, kako se čini, čeka ga prava salva bliceva, intervjua i besplatnih hamburgera.

Nohara kao da je odlučio ponoviti priču iz filma 'Terminal' u kojem Tom Hanks glumi državljanina fiktivne istočnoeuropske zemlje Krakozije koji ostaje zarobljen na njujorškom aerodromu JFK iz Istočne Europe jer ga imigracijski ured ne želi pustiti kući.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više