Funtime POIGRAJTE SE UREDNIKA

Na Facebooku birajte temu za 10 naj

  • Autor: tportal.hr
  • 4.8.2010 11:16:26
  • 4.8.2010 7:00:00

10 najiritantnijih morskih hitova ili 10 naj alternativa ljetovanju, pitanje je sad… O tome koja će tema biti objavljena na tportalu u nedjelju, 8. kolovoza, odlučite sami, dragi čitatelji, na tportalovom profilu na Facebooku

Budući da ljeto još nije ni blizu kraja, odlučili smo se još neko vrijeme držati mora i morskih radosti. Ili gadosti, kako god hoćete. Stvari u kojima uživamo, stvari koje nas nerviraju, ali sve nas jednako vesele kad im se dobro nasmijemo.

Morski hitovi bi trebali postati zasebni glazbeni žanr. Barem u Hrvatskoj. Svako ljeto pojavi se barem jedan hitić koji pohara morske barove, kafiće i klubove, a bez određenog razloga. U devedesetima je to bila 'Šumica' Ivane Banfić, pa nešto kasnije Severina, a nedavno se na ljetne top liste probio Bobo s veselim pjesmuljkom o higijenskim navikama žena. Prisjetite se 10 najiritantnijih ljetnih hitova.

Nisu svi rođeni za more, valove, pijesak, sol, sunce… Neki su rođeni za planinarenje, neki za istraživanje dalekih krajeva, a neki za tumaranje nepoznatim kvartovima, depresivno spavanje po klupicama nakon zbilja lošeg pijanstva ili kukanje o smislu života i smrti. Kakav god bio, odmor je dobrodošao, a vi saznajte kakav bi mogao biti osim na moru, u 10 naj alternativa ljetovanju.

Za odabranu temu glasajte na tportalovom profilu na Facebooku.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više