LEDENI AFRODIZIJAK

Odabrani najčudniji okusi sladoleda

03.08.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Nedavno su na internetu odabrani najčudniji okusi sladoleda koji su trenutno na tržištu. Za sve koji vole nove i neobične stvari, sladoled s okusom češnjaka ili sardina dobrodošla je inovacija u svijetu ledenih deserta

Prema internetskom časopisu The Gloss, jedan od sladoleda koji je među najčudnijima je Dracula cool garlic mint (hladni Drakula od češnjaka i metvice). Pretpostavljamo da se radi o savršenom desertu nakon pohanog sira s tartar umakom.

Ako ste u godinama i krvne vas žile ne služe kao što to nekoć jesu, sladoled viagra zvuči kao dobar izbor. A možda vam taj okus uljepša i noć zlatnog pira.

Među ostalim zabavnim okusima su japanski sladoled lignjina tinta koji je crne boje i collagen lemon (kolagen i limun) koji, kako samo ime, kaže sadrži limun i male zalogaje kolagena – proteina koji se trenutno koristi za povećanje usnica.

Okusi koje ne bismo preporučili onima manje avanturističkog duha su sladoled haggis koji sadrži ovčje iznutrice, zatim sladoled s okusom sardina i brendija te onaj s okusom kavijara. Sladoled zaslađena šunka vjerojatno bi, kao i foie gras (guščjs jetra), bio smjer u kojem bi trebali otići zakleti mesoljupci, dok je sladoled salata kao stvoren za žene i vegetarijance.