VOLI BITI NA TELEVIZIJI

Nepoznat frajer neprestano upadao u kadar

28.07.2010 u 10:58

Bionic
Reading

Misterioznog 'debeljka koji silno želi biti na televiziji' prošle je godine publici predstavio komedijaš Russell Howard na svom televizijskom šou na BBC-u. Nakon što je nedavno identificirani Paul Yarrow tada ušetao deset puta u kadar, nastavio je to raditi cijelo vrijeme odonda

Bloger sa stranice fidgetwith.com zadnjih godinu dana uz pomoć publike pratio je u kojim se sve emisijama pojavio Britanac Paul Yarrow otkad je Russell Howard ukazao na njegovo čudno ponašanje. Puniji muškarac koji lagano ćelavi po imenu Paul Yarrow, dosad se pojavio u pozadini događanja za vrijeme javljanja uživo na BBC-u, ITV-u, Skyu te Channel 4 na raznim lokacijama u različita vremena.

Koliko god to čudno zvučalo, čovjek koji očito strastveno voli biti na televiziji zapravo je volonter koji je nominiran za titule Šampiona zajednice, dobrog Samaritanca te za karijeru godine, a živi u Bermondseyju. Gospodin Yarrow od svoje 12. godine pomaže starijim i nemoćnim osobama te se i javno bori za rješavanje problema u svojoj zajednici.

Gotovo sva neočekivana pojavljivanja na televiziji Paul Yarrow izveo je u Londonu, a navodno se prijavio i za emisiju Big Brother 2010.