Funtime ZASJENIO GLUMAČKE ZVIJEZDE

I afrički tvor partijao u Puli

  • Autor: A. S.
  • 22.7.2010 12:44:28
  • 22.7.2010 11:36:25

Na partiju povodom projekcije filma 'Neka ostane među nama' Rajka Grlića u Puli pojavio se niz aktera i gostiju, no jedan je posebno privlačio pažnju. U osvježenju ljetne noći i dobrom društvu uživao je i jedan afrički tvor

Festival igranog filma u Puli u punom je jeku, a u srijedu navečer održan je parti povodom projekcije filma 'Neka ostane među nama'. Fotografi su imali pune ruke posla, ali su osim zvijezdi filma, redatelja i scenarista Rajka Grlića, scenarista Ante Tomića te glumica Ksenije Marinković i Nataše Dorčić, u prvi plan stavili i jednu životinjicu.

Kućni ljubimac, afrički tvor, premda na lajni, udobno se smjestio u rukama vlasnice. Budući da se radi o izrazito znatiželjnim i maznim životinjama, položaj i okolina zasigurno su savršeno odgovarali malom sisavcu.

S obzirom da tvorovi spavaju 16 do 20 sati dnevno, ovaj je očito dobio svoju dozu sna budući da je na partiju djelovao čilo i odmorno.

Dekoltei, louboutinke, razdrljena torza i slične zanimljivosti sinoć su pali u drugi u drugi plan, a sve zahvaljujući jednom - afričkom tvoru!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više