Funtime UREDNICI NA FACEBOOKU

Odaberite temu 10 naj koju biste čitali

  • Autor: tportal.hr
  • 20.7.2010 11:05:45
  • 20.7.2010 10:29:29

Premda bi nedjelja, 25. srpnja mogla biti svježa i ugodna, idealna za odlazak u prirodu, oni koji ostanu kod kuće i za računalima imat će priliku zabaviti se uz novu temu 10 naj. Koju? Odaberite sami!

Od forvarduša kojima vam u PowerPointu netko želi lijep dan ili svu sreću, naporniji su samo neki trendovi. Ma kakvim god stranicama ste skloni, što god vas zanima, teško da ćete izbjeći smiješne fotke mačaka, ponudu da usvojite neko virtualno biće, citiranje izreka i krilatica, smiješne face na neuspjelim fotkama... Što nas najviše nervira i davi na internetu, pročitajte u 10 najubitačnijih trendova na netu.

Vratimo se stvarnom svijetu. Nekad su ljudi slali pitanja koja ih muče urednicima tinejdžerskih časopisa, zvali opće informacije i slično. Danas samo upišu pitanje u jedan od popularnih internetskih servisa i eto... Ako umrem, što će biti s mojim MySpaceom? Kako isključiti velika slova? Kad ću dobiti prvu menstruaciju? Nivo znanja očito se nije puno promijenio, a zabavit će vas u temi 10 naj urnebesnih pitanja na netu!

Za odabranu temu glasajte na Facebook profilu tportala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više