AUSTRALIJA, A NE KANADA

Par otputovao u pogrešni Sydney

09.07.2010 u 11:38

Bionic
Reading

Talijani Serena Tavoloni i Valerio Torresi nikad još nisu bili izvan Europe, pa su uplatili odmor u sunčanoj Australiji. No prilično su se iznenadili kad su sletjeli u pomalo sumorno obalno mjesto od oko 24.000 stanovnika - u Kanadi

Mladi talijanski par imao je priliku uživati u kanadskom gostoprimstvu u Sydneyu u Cape Bretonu kamo ih je greškom poslala njihova turistička agencija. Isprva su mislili da samo presjedaju, no ubrzo su shvatili da je došlo do nekakve greške.

Dok turistička agencija ne ispravi pogrešku koju je napravila par će moći uživati u lokalnom restoranu gdje poslužuju jastoga, a dobili su i besplatnu sobu u motelu lanca Day's Inn. Talijanski par kaže kako su svi prijateljski raspoloženi i simpatični u 'krivom' Sydneyju.

A kako i ne bi bili kad svake godine dobiju pokojeg zalutalog turista. Prošle su godine djed i unuk iz Nizozemske svratili na nekoliko dana, a godinu prije toga gošća im je bila žena iz Argentine.

Među prvima koji su stigli u Kanadu umjesto u Australiju bio je par iz Velike Britanije koji se kad je shvatio kakvu je grešku napravio nije dao smesti i odlučio je ostati te iskoristiti svoj odmor.