Funtime DŽEM ZA KANIBALE

Napravili pekmez s kosom princeze Diane

  • Autor: tportal.hr
  • 5.7.2010 13:20:30
  • 5.7.2010 11:47:04

Na prodaji u Londonu u sklopu izložbe u umjetničkoj galeriji Londonska stražarnica pojavio se 'okultni pekmez' u kojem je, prema autoru Samu Bompasu, jedan od sastojaka navodno kosa pokojne princeze Diane

U umjetničkoj galeriji Londonska stražarnica na nadrealističkoj izložbi uz djela Salvadora Dalija i Rene Margrittea, kuhar Sam Bompas izložio je 'okultni pekmez' u kojem se navodno nalazi kosa pokojne princeze Diane. Tegla teška dva i pol kilograma u isto je vrijeme i umjetnost i hrana, a košta pišljivih četrdesetak kuna.

Kako kaže sam autor, u pekmezu se nalazi sitan komadić kose preminule princeze Walesa i malo džina koji u kombinaciji s mlijekom i šećerom daje proizvod sličan kondenziranom mlijeku. Kosu je gospodin Bompas kupio na eBayu za oko pedeset kuna.

Organizatori izložbe na kojoj je Sam Bompas izložio svoju teglu pekmeza tražili su od njega da napravi neku hranu koja bi odgovarala nadrealističkoj temi, pa je čuveni kuhar poznat po svojim banketima odlučio uzeti Britancima najpoznatiji proizvod i pretvoriti ga u nešto bizarno. Na taj je način želio potaknuti posjetitelje izložbe na razmišljanje o reklamnoj industriji i o tome kako jezik utječe na iskustvo svakodnevnog obroka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više