Funtime SAMO ZA PSEĆE UŠI

Lou Reed će svirati na prvom koncertu za pse

  • Autor: Hina
  • 2.6.2010 10:43:31
  • 2.6.2010 10:20:48

Američka avangardna glazbenica Laurie Anderson i njezin suprug, legendarni rocker Lou Reed ovoga vikenda na stepeništu ispred znamenite sydneyjske opere organiziraju prvi koncert za pse

Laurie Anderson, kojoj je i pala napamet ideja za ovakav koncert, autorica je prve glazbe za pse koja će biti odsvirana ispred opere. Taj glazbeni komad nije dug, traje dvadesetak minuta, jer se pretpostavlja da psi nemaju mogućnost dulje držati koncentraciju. Iako će dio koncerta moći čuti i njihovi vlasnici, većina glazbe će ipak biti na visokoj frekvenciji čujnoj samo psećem uhu.

Profesionalni dreser pasa će biti pokraj pozornice kako bi spriječio komešanje u publici, kojoj pristup ionako neće biti dopušten bez uzica.

Veterinar sa sveučilišta u Sydneyju Peter Higgins rekao je da koncert svakako psima neće naškoditi, ali nema pojma kakve će biti reakcije jer takvo što nitko još nije pokušao, niti je na bilo koji način dokumentirano da psi cijene glazbu.

Sydneyjska opera najavila je događaj kao 'obavezan za svakog psa i njegovog dvonožnog prijatelja i okupljanje među vrstama nikad prije viđeno u Australiji'.

Nastup Lou Reeda i Laurie Anderson
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više