Funtime ZLOČIN I KAZNA

Pogledajte kako prolaznici tuku lopove

  • Autor: tportal.hr
  • 2.6.2010 10:20:38
  • 2.6.2010 8:00:00

Ulična kamera u Wenzhou u Kini ulovila je nevjerojatnu scenu ljutih prolaznika koji love i tuku lopove na motoru koji su pokušali ukrasti torbu jednoj ženi

U gradu Wenzhou u Kini dvojica kriminalaca projurila su na motoru pokraj žene otevši joj torbicu. Ulična kamera koja je snimila scenu nastavila je snimati ulicu na čijem se uglu to dogodilo i ljude koji su izašli iz okolnih dućana.

Zbog nevjerojatno brze i masovne akcije prolaznika i djelatnika dućana lopovi su bili prisiljeni vratiti se otkud su došli. Sljedeća stvar koju je kamera na uglu ulovila bio je jedan od dvojice motorista koji se zabio u kombi pri pokušaju bijega. Tu su stvari krenule stvarno loše za kriminalce.

Ljudi koji su se dotada okupili i priskočili ženi u pomoć naoružali su se čim god su mogli i opkolivši lopova počeli ga tući. Predmeti koji su letjeli zrakom varirali su od palica do ladica ormara.

Na kraju je stigla i policija te uhitila kriminalce, a potom su odvedeni u bolnicu gdje im je pružena medicinska pomoć zbog ozljeda koje im je nanijela bijesna gomila.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više