Funtime ZATVORSKA PTIČICA

Golub završio u pritvoru zbog špijunaže

  • Autor: tportal.hr
  • 31.5.2010 14:03:47
  • 31.5.2010 10:55:15

Čini se da je pakistanski špijun ulovljen s krive strane granice. Indijci drže tajnog agenta pod stalnom stražom u policijskoj stanici u Ramdassu blizu granice s Pakistanom. Sve bi to zvučalo kao odličan triler da špijun koji se hladi u ćeliji broj 2 nije - golub

Bijeli golub očito nije uvijek znak pomirenja, kao što se može vidjeti po primjeru ptice koja je završila iza indijskih rešetaka pod sumnjom da je pakistanski špijun. Lokalni stanovnik Punjaba, države koja je na granici s Pakistanom našao je goluba s crvenim štambiljem nepoznatog telefonskog broja i adrese, te ga je predao vlastima koji su ga potom stavile u ćeliju pod stražu.

Očito se radi o golubu pismonoši jer je oko noge imao metalni prsten, no još se ne zna kakvu je poruku nosio i tko ju je primio. Ptici zasad nisu dozvoljeni posjeti, a prošla je i medicinski pregled, te je smještena u uvjetima prikladnim za golubove, no pod stalnom stražom.

Još uvijek nije isključena mogućnost da golub radi za ISI, pakistansku obavještajnu agenciju, no vidjet će se hoće li na kraju propjevati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više