RAPSODIJA U RUŽIČASTOM

Plavuše podizale moral u Latviji

31.05.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Preko 800 plavuša odjeveno uglavnom u ružičastu odjeću prošlo je kroz glavni grad Latvije, Rigu, kako bi podiglo moral sunarodnjacima za vrijeme ekonomske krize

Prolazak 800 plavuša u roza odjeći nije izvuklo osmijehe samo žiteljima ove baltičke zemlje, već i turistima koji su se našli u Rigi u pravom trenutku. Zlatokose nasmiješene djevojke podsjetile su svoje sunarodnjake da nije sve tako crno i da još ima razloga za veselje.

Ovo je drugi put da se ovaj događaj održava i organizatorice se nadaju da će uspjeti stvoriti tradiciju od toga, pogotovo zato što je odaziv ove godine bio veći nego prošle. Ovogodišnja parada plavuša privukla je dosta stranaca koji kažu kako nisu željeli propustiti ovaj događaj nakon što su ga prošle godine vidjeli na vijestima.

Plavuše koje sudjeluju to čine zbog dobre zabave, pozitivnog utjecaja koji imaju na raspoloženje ljudi, te istovremeno promoviraju žene kao zabavne, inteligentne i pozitivne ljude. Sav novac skupljen za vrijeme ovog događaja ići će u dobrotvorne svrhe.